BEHÖVER DU HJÄLP INOM BRAND & BUSINESS?

BRANDING & WEBDESIGN

Vi lyfter ditt varumärke och får det att lysa! 

  BUSINESS COACHING & MENTORING

Coachning innebär att du får hjälp att utvecklas inom ett specifikt område med hjälp av mig personligen genom exklusiv genomgång runt dina behov för att hjälpa dig att gå snabbare och förvandla ditt företag med personlig, 1:1 support.

Mentoring, Intim grupp för blivande och etablerade kvinnor & entreprenörer

Beroende på var du befinner dig i din verksamhet kan du gå med i noggrant utvalda grupp coachning program där du får min personliga feedback i intima grupper. Du kommer att odla ditt entreprenöriellt tänkesätt omgiven av entreprenörer.

NÅGRA UTVALDA ERBJUDANDE FRÅN VÅRA TJÄNSTER

ONLINE

Brand consultancy for entrepreneurs

Vår konsulttjänst är utformad för att hjälpa dig att få fokus och tydlighet i din verksamhet. När vi har samarbetat tillsammans ser du tydligt vart du ska gå och vilka beslut du ska fatta om ditt varumärke.

Om du känner att du ännu inte är redo att inleda varumärkesprocessen är varumärkesrådgivning den idealiska utgångspunkten. Detta är också ett bra alternativ om du redan har en företagsidentitet men känner att något saknas eller inte fungerar som det ska

Glöm de ständiga tvivel, få förtroende och upptäck potentialen i ditt varumärke med vår 1-1 konsultation.

ONLINE – IN PERSON*

An immersive full day experience

 

Tänk dig att spendera en hel dag med att arbeta med ditt varumärke! Att kunna ställa i ordning sina idéer, klargöra eventuella tvivel, fatta beslut med tillförsikt och lugn. Detta är bara en av många saker vi kan åstadkomma på bara en dag tillsammans.

Vi kommer att arbeta med de aspekter av ditt varumärke som behöver särskild uppmärksamhet, vi kommer att identifiera de saker som är väsentliga och fokusera på de viktiga detaljerna, de som gör ditt varumärke unikt.

Jag försäkrar dig att i slutet av dagen kommer du inte att se ditt varumärke med samma ögon! Du kommer att lämna mer upprymd och självsäker för att möta framtiden med optimism.

Denna tjänst kan utföras i grupper om upp till 3 personer av antingen samma projekt eller enskilda projekt.

“The KEYS to BRAND SUCCESS are SELF-DEFINITION, transparency , AUTHENTICITY & ACCOUNTABILITY”

PORTOFOLIO 

Några ulvalda LOGO SIGNATUR & WEBB DESIGN från våra kunder

BOKA DIN KONSULTATION

14 + 15 =