Mer om oss på EKMP

Ekonomikonsulter M & Partners 

Vi som redovisningskonsulter & Brand Business Coach hjälper vi dig som företagare i hela kedjan, eller valda delar, av det arbete som annars lätt tar fokus från företagarens vardag.

Vår kompetens är bred, vårt intresse för företagande genuint. Vi engagerar oss i våra kunders verksamhet och är glada när vi kan komplettera och stödja arbetet. Därför föreslår vi personligt anpassade lösningar för nya kunder. Målet är alltid att underlätta administrationen, ge bättre besluts- och uppföljningsunderlag samt öka möjligheten att kontrollera och styra verksamheten – ökad lönsamhet med mindre arbetsinsats.

Marjorie Soto Diaz, VD/Grundare

En passionerad entreprenör som älskar att utvecklas, inspirera andra, få kontakt med nya människor. Marjorie har arbetat inom ekonomi ca 20 år, hon lämnade sitt jobb som reskontra ansvarig på Carglass Sweden AB efter att hon jobbat i ca 10 år för att kunna vidareutvecklas inom redovisning , hon tog sig vidare till en tjänst som redovisningskonsult där hon jobbade i tre år innan hon började driva sin egen byrå 100% sedan 2012.

Byrån har under senaste år utvecklas med att förmedla fastigheter i Spanien-Torrevieja och jobbar med att bygga starka varumärke genom Brand & Business coachning.

 

 

 

Guillermo Gajardo Alegria, 

En fantastisk, skicklig systemutvecklare, han ser till att allting funkar på EKMP.

Han ser till att utvecklingen i EKMP går framåt och har även ansvar på att förmedla fastigheter i Spanien-Torrevieja

 

 

 

info@ekmp.se

#ekmp#brandbusiness